Personal

Welkom!

Alles heeft een begin. Het begin kan een uitdaging zijn, omdat het nieuw is, spannend of omdat je niet goed weet hoe je moet beginnen. Eén ding is zeker, om te beginnen moet je iets doen.

Bij deze dus.

Vorig jaar ging er in mijn hoofd een knop om. Ik kreeg een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik al een jaar via het uitzendbureau op de administratie had gewerkt. Het werk op de administratie was eentonig en het team frustrerend. Mijn collega’s waren veelal ouder dan ik en van levensvreugde was weinig meer zichtbaar.

Een afwisseling in functie met een jaarcontract bij de organisatie zelf, waren dan ook een welkome afwisseling van de sleur. Door deze positieve verandering nam ik mezelf eens onder de loep. Ik was al een tijdje bezig met een innerlijke reorganisatie, maar de buitenkant kon inmiddels ook wat extra aandacht gebruiken. Ergens sponsorde ik nog een organisatie die gericht was op Weight & Wellness en via mijn werkgever was het mogelijk om te sporten met korting. Een goed begin naar een gezondere ‘ik’ op meerdere manieren.

Iets meer dan een jaar later, ben ik bijna 34 jaar. ‘S ochtends word ik wakker met mijn favoriete mannetjesmens aan de ene kant en de poes aan de andere, mijn conditie is verbeterd, mijn gewicht met meer dan dertig kilo afgenomen en ik voel me energiek. Hoewel ik niet mag klagen over de mate waarin ik het gevoel van geluk ervaar, merk ik dat ‘een deel van mij’, mij niet meer lijkt te passen.

En dus ga ik op zoek, op zoek naar wat mij wel past en waar ik enthousiast en blij van word op het gebied van leven, bewustzijn en doen.

Op de pagina ‘Leven‘ kun je schrijfsels vinden over van alles dat met (mijn) leven te maken heeft. De zoektocht naar onder andere stijl op het gebied van kleding, werk, verzorging, maar ook persoonlijke verhalen en zo verder.

Een uitdagende reis, met waarschijnlijk de nodige valkuilen en obstakels. Zorgen is daarbij belangrijk om jezelf niet voorbij te lopen. In het tabblad ‘Bewustzijn‘ ga je hier in de loop van de tijd tips en tricks over vinden.

Het leven is niet altijd even lief. Niet voor jullie, niet voor mij. Nu ik me in wat rustiger vaarwater begeef is mijn leven nog steeds zelden saai, maar heb ik wel energie om te gaan ontdekken. Ik wil weten wat er zoal te doen is als het gaat om cultuur, sport, hobby’s en uitgaan. Op de pagina ‘Doen‘ neem ik je mee op pad of blijven we lekker samen thuis.

Genoeg te doen en te ontdekken.

Lees je met me mee?

Heel veel liefs,

Sharon

P.S. Wil je meer over mij lezen? Kijk dan op de ‘Over mij‘ pagina.

4 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *