Over mij

Hoi, welkom op de ‘Over mij’ pagina!

Ik ben Sharon en ik ben 33 jaar, een dertiger dus. Onlangs kwam ik in één week tijd, twee opmerkingen tegen waardoor ik me ineens besefte dat dertiger zijn best bijzonder is.

‘Happy In Shape’ No. 1 2020

In de ‘Happy in Shape’ las ik namelijk over Gaby Blaser dat ze 33 jaar is, dat haar hele lichaam natuurlijk in shape is, maar dat er vanzelfsprekend wel botox in haar gezicht zit, want de leeftijd begon wel te tekenen en crèmepjes, tja, die zetten geen zoden aan de dijk.

Een collega van mij was jarig geweest, ze was dertig geworden. Ze vertelde het een beetje droevig, want ja, dertig, nu was het jeugdige er toch echt wel vanaf. Daarna moest ze zich haasten, want haar man zou ondertussen wel gek worden van de kinderen.

Dit zette me aan het denken (en voor de spiegel). Die fronsrimpeltjes konden me gestolen worden en jeugdig voelde ik me al lang niet meer, maar ineens bedacht ik me dat dit wel een mooi moment is om mijn leven wat bij te sturen. Ik kan namelijk nog alle kanten op!

Als pas afgestudeerd Toegepast Psycholoog liep ik er vaak tegenaan dat mensen mij wat te jong vonden. Wat weet zo’n broekie nou helemaal? Nou, heel simpel, daar weet jij helemaal niets vanaf, wat ik weet. Maar het hielp niet. Ik belandde in de administratieve tak van verschillende organisaties en op dit moment ben ik werkzaam als assistente op het consultatiebureau en plan ik op vrijdagochtend tijdelijk de hielprikken en gehoortesten van de pasgeborene in de regio. Heel leuk en schattig, ik geniet er vaak van, maar het is niet wat ik de rest van mijn leven wil doen.

Hare Koninklijke Harigheid Prinses Furry

Gelukkig ben ik geen boom en sta ik niet vast op één plek.

Ik bedacht me dat ik op speurtocht ga. Op zoek naar werk dat bij mij past, naar dingen die ik leuk vind om te doen en nieuwe dingen om uit te proberen. Ik kan mensen over mijn ervaringen vertellen, coachen in hun dagelijks leven en ze motiveren daar uit te halen wat bij hen past. Als ‘Tante Sha’ neem ik jullie mee op mijn reis om te laten zien wat er zoal te halen valt buiten het standaard levenslijstje.

Ik ben niet getrouwd, ik heb geen kinderen en dat is oké, ik ben gelukkig. Ik woon met het liefste mannetjesmens van de wereld in Rotterdam, we hebben een snoezig poezenkind en ik ben zes keer tante. Ik hou van gezelligheid, spelletjes doen, lekker thuis zijn, uit eten gaan, pistachenootjes en mango. Soms borduur ik wat, lees ik een boek en als het even kan ga ik in de zomer aan de wandel of bezoek ik een fantasy festival. Daarnaast ben ik gek op de dierentuin en verliefd op Kreta en het Kralingse bos. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Wat fijn is, mag fijn blijven. Al het andere kun je zelf inrichten.

Liefs,

Sharon